Ukko lähti viime tiistai aamuna klo 6:00 ajamaan. Ensin menivät laivalla Tukholmaan sieltä Helsinborgiin  > Tanskaan > Saksan läpi Ranskaan ja Ranskan läpi Malagaan asti.

Kuulemma on ollu kuuma siellä, täällä ei. Täällä sataa ja on ollu maksimissaan 7 astetta lämmintä. Kylmää ja kosteaa kamalaa. Takkoja olen lämmittäny ahkerasti koko viikon. MUTTA: sääukot lupasivat lämpenevää loppuviikosta eli torstaista.

Tänä aamuna lähtivät tulemaan takaisin päin. Vievät muuttokuorman Saksaan perille ensin ja sitten ovat kotona lauantai-iltana, ehkä.

Ihan kiva välillä olla ihan yksinään pe-la kun lapset ovat viikonlopun reissussa. Mitähän sitä keksisi, nukun varmaankin .

Putosin kaksi viikkoa sitten Empun selästä kun ravattiin. Ensin meni ihan hyvin, tai no ei kun ei oikein tuo tasapaino osaa tuon elukan ravurinravia vielä, mutta aion kyllä sen opetella. No niin, eli putosin yläselkä edellä peltoon.  Emppu pysähtyi ja odotti ja katsoi minuun sekä huokasi syvään. Ja sitten menin uudestaan pienen satulakommervenkin jälkeen ja ravasin ihan ihan pienen pätkän vielä - ja pysyin sielä. Olin erittäin tyytväinen itseeni

Nyt ovat molemmat kaviokkaat ilman kenkiä, ainakin nämä seuraavat 6 viikkoa. Sen jälkeen pitäis laittaa Empulle erikoisemmat kengät takasiin, jotka tukevat vasemman jalan ventoa vuohista - nostaa siis kantaa vähän ylemmäs jolloin jalka saa vähän enemmän tukea. Hassua kun kuuluu vaan semmoinen pehmoinen tassutus ääni eikä kolinaa.

 Esko-poitsu sai uuden kodin kaksi viikkoa sitten. Pääsi oikein hyvään paikkaan, jossa on kavereina toinen vuohi, 2 lammasta, kanoja, kissa ja koira. Ja nyt on taas meillä hiljaista eikä tarvitse mun stressata sitä että onko sillä kaikki hyvin. Parasta näin kuin melkein koko ajan yksinään.

Ätiienpäivänä nostin lipun salkoon. Sain tosi hienot harsokukat ja kortit. Sitten syötiin kakkua ja jokainen löhöili missä olivat - oltiin rauhassa jokainen omissa oloissaan.