Lapset olivatkin isällään eiliseen asti. Mummi tuli meille eilen sitten koko loppuviikoksi!
Helpottaa kiirettä ja paljon kun ei itse tarvii tehdä kotihommia kun oma äityli on semmoinen puuhis että tekee ruoat ja kaikki valmiiksi.

Christian sai kitaran, akustisen, se on hieno! Ukki lähetti sille uuden jalkapallon ja pumpun.
Hyvä että huomioivat välillä Christianiakin noin paljon, se kun on vaan jostain syystä se pahnan pohjimmainen ollut aina.

Nicholas lähetti vihdoin ja viimein koulukuvansa meille, se on komea nuori miehen alku, wau!
On poika jo siinä iässä ettei vierailut kiinnosta enää joka toinen viikonloppu vaan haluaa olla kotosalla enemmän, taitaa sillä olla tyttöystävä ? :o)

Jussilla todettiin maanantaina alkava kaviokuume. Ensin ei lekuri meinannu tulla kun sillä oli niin kiire, mutta kun kerroin sille sitten että miten polle oireilee niin ei voinut jättää tulematta. Kuulosti hänen mielestään sen verran vakavalta tapaukselta.
Nyt joutuvat olemaan molemmat hepot päivät sisällä ja pääsevät ulos pariksi tunniksi vaan koska Kaapo ei kyllä yksinään koko päivää ulkona rupea olemaan, ja Jussi huutaisi koko päivän karsinassa ja varmaan ei lepotila onnistuisi, mutta katson viikonloppuna asian uudestaan kun olen itse kotona. Jussilla on kipulääkitys tietty.

Maanantaina tuli 112 paalia heinääkin, jäin 30 velkaa, mutta se ei kuulemma haittaa.
Heinämies sanoi, että heillä on meille varattuna koko talveksi heinää, ei tarvii laittaa polleja kuulemma dieetille. Hyvä tyyppi, ei ota mitään eri maksua kuljetuksesta eikä kuorman purkamisesta.
Heillä on itsellään terapiatalli, pienimuotoista yrittämistä kuulemma.

Itselläni kulmahammas oikuttelee ja sain raahattua itseni hammaslääkäripäivystykseen maanantaina, kulmahammas oli kuollut ja olin kauhuissani koko hammasrassauksen ajan. Mutta ei se kyllä sattunut vaikka meteli oli kauhia.

Nyt on jo taas keskiviikko! Aika menee liian nopsaan eteenpäin...