No niin, Pääsiäinen tulossa:

-Nicholas tulee pitkästä aikaa.
-Paulin entinen hoitaja tulee perjantaina kylään ja lähtee lauantaina/sunnuntaina.
-Christianin paras kaveri tulee tänään ja lähtee huomenna
-Tuttava-perhe tulee huomenna aamupäivällä ja lähtevät joskus takaisin kotiin
-Tyyne tulee toivottavasti käymään, en tiedä vielä

Säpinää riittää ja toivottavasti kaikilla on kivaa. Ennen tätä kaikkea pitäisi ehtiä siivoomaan talo, pestä pyykit ja niin edelleen. aikaa on liian vähän taas, mutta olen päättäny silti ottaa rauhallisesti, teen mutta en pidä kiirettä teen ajan kanssa.

Oltiin viime viikonloppuna Messilässä, Maken työpaikka maksoi koko homman, kivaa oli!
Ona ja Christian meni hiihtokouluun lauantai-aamuna klo 10 ja toisen sain mäestä pois saunomaan klo 18 ja toisen klo 19. Sitten syötiin ala-carte ravintolassa ja Christian oli niin väsynyt, että nukahti kun ruokaa odoteltiin. Söi sitten vähän ja lähti mökkiin nukkumaan, kun tultiin se nukkui nojatuolissa. Sunnuntaina pääsivät vielä kandeksi tunniksi mäkeen ennen kuin syötiin ja lähdettiin kotiin.
Inga oli meillä taloa/heppoja/Boogieta vahtimassa. ei keritty nähdä - ikävää.

Hepot olivat mulle todella loukkaantuneita poissaolostani, seisoivat vaan tarhan toisessa päässä ja vilkuilivat siihen malliin että kukas sä luulet olevasi.
Illalla kun otin ne sisään ne oli ihan hassuja, Jussi muka pelkäsi jotain - jännitti kaikki lihaksensa kun seisoi hoitopaikalla ja pää ihan pystyssä. Pauli taasen kuopi karsinassaan ja höösäsi kun halusi IHAN HETI tulla harjattavaksi. Mainioita tyyppejä.

Tänään on muuten kevätpäivän tasaus, aurinko siirtyypi eteläiseltä pallonpuoliskolta pohjoiselle puoliskolle. Kun lähdin töihin oli iso oranssi kuupallo läntisellä taivaalla, kaunista. Pakkasta aamulla -8.