Taas mennään kohti ihanaa kesää. Kauhean kylmä talvi olikin ja tällä kertaa saatiinkin lunta hirmuisesti, joka kyllä sitten kahden viikon aikana suli kun tuli lämmintä.

Paljon tapahtuikin talven aikana. Mulla diagnosoitiin ms-tauti , alkujärkytyksen jälkeen olen taas tolpillani. Lääkitys aloitettiin ja flunssan oireita saan potea - sivuvaikutukset saattavat kestää jopa puoli vuotta.

Mutta elämä on iloa ja surua ja kaikkea siltä väliltä.

Tapsa vuohesta jouduttiin luopumaan alkutalvesta ja nyt on Esko yksinäinen vuohieläjä meillä. Ihmeen hyvin se on sopeutunut, johtuu varmaan siitä että on silmäteränä nyt ja ei tarvitse asua pöydän alla kun Tapsa sen sinne aina ajoi ja vielä puski kylkiin kipeästi.

Lapset ovat voineet onneksi hyvin, paitsi poika, jolle tuli polviin vaiva jonka vuoksi ei saa harrastaa jalkapalloa eikä mitään muutakaan ainakaan puoleen vuoteen. Koita siinä sitten keksiä positiivisia ajatuksia ja varsinkin tekemistä 12 vuotiaalle, joka ei edes pyörän selkään voi mennä kun polvet ovat niin kipeät pyöräilynkin jälkeen.

No eilen keksittiin , tai poika hetken mietittyään keksi, tehdä jousipyssyn ja kävi "kaatamassa" pajusta oksan johon pingotettiin paalinnaru - hyvin se toimi ! Mutta sitten tuli isäntä kotiin ja kävi hakemassa katajasta vähän paremman ja yhdessä tekivät uuden jouskarin - ja jopa lensi nuoli pitkälle !

Kyllä taas ootan kesää ja lämpimiä iltoja,  paarmojen hätistelyä ja hyttysten ininää sekä uintiretkiä lammelle lasten kanssa. Ja tietenkin, ratsastusta lämpimässä kesäyössä, sitä en ole vielä ikinä tehnyt, mutta ehkä tänän kesänä , ehkä....