No enpäs ole kerennyt tännekään vähään aikaan, koko marraskuu meni kuin sumussa, pimeää ja kamalaa , kunnes tuli viime viikon perjantaina LUNTA ja PAKKASTA.

Muut työkaverit lähti 23.11. viettämään pikkujouluja ja minä sain ns palkinnoksi ihanan lumisateen ja lauantai-aamuna täysikuu mollotti kun tallihommia tehtiin. Tai siis minä tein, Make nukkui tietenkin kuten aina.

Ingan heppanen kävi opetuslähdössä viime keskiviikkona. Ilkka Korpi ajoi sitä ja kuulemma tosi hyvin meni mikä on hieno juttu.

Meillä taasen Jussin selkään kapusin viime sunnuntaina ja heppa ei tykänny yhtään vaan nousi pystyyn ja sitten tulin alas, meinas polle kaatua... vaarallista hommaa ja päätin että Jussilla ei sitten ratsasteta enää.

7.11. Jokelan koulussa tapahtui kauheita, olin kotona kun lapsi oli kipeenä ja katselin muistojumalan palvelusta telkkarista ja itkin. Jussin entisen omistajan miehen siskon poika kuoli siinä ja se on aivan kauheaa. En kyllä tunne häntä/heitä mitenkään hyvin mutta voin vaan kuvitella kuinka karmeaa on suru ja kuinka syvältä viiltää.

23.11. illalla kun lunta oli tullut, ihana ilma oli, ihan pikku pakkanen, puhdasta valkeaa lunta joka puolella.
1096324.jpg

24.11. aamutalli :o) täysikuu ja 8 astetta pakkasta.
1096317.jpg