Maaliskuu, maaliskuu miksei oo jo toukokuu !!

Jussi puraisi mua eilen tarhassa. Pieni mustelma tuli käteen toppatakin ja collegepaidan läpi. Se oli muutenkin tosi rauhaton koko päivän - TURHAUTUNUT ??!  Irtojuoksutin sitten molemmat siinä tarhassa, mutta rauhaton oli silti. Täytyy katsoa mitä sen kanssa tekisin. Pakko jotain tehdä. Sain Sonjalta satulan ihan ilmaiseksi, joten pakko varmaan kivuta kyytiin.
Olen ajatellu tehdä niin, että annan sen olla vielä vähän aikaa, jotta unohtaisi kaiken siis suurimman osan edellisestä elämästään. Ja sitten aloitan ihan alusta. Jospa vaikka onnistuisinkin. 
Se pitäisi kyllä lähettää koulutukseen jonnekin niin saisi siitä oikeasti ja ehkä varmemman, mutta toisaalta voin itsekin yrittää. Tiedän kuitenkin perusasiat. Saas nähdä.

Paulilla ajelin lauantaina, se oli kuin tulta ja tappuraa. Pelästyi kiviä ja puukasoja. Mutta kuunteli hyvin.
Hiki sille tuli, sitä pitää kyllä liikuttaa enemmän - liikaa painoa on pojalla ja liian iso massu.

Ihanaa on kun illat ovat valoisampia. siis tosi ihanaa. saan valosta voimia, vaikka tämä elämänrytmi on tosi väsyttävää. Mutta ei se mitään, kyllä minä jaksan, ja sitten kun väsyttää otan päikkärit.

Lapset viettivät viikon isänsä luona. Se viikko menikin sitten nopeasti onneksi. Tulivat entistä iloisempina takaisin kotiin ja halasivat minua ihan kunnolla. Se tuntui tosi hyvältä.

Helmikuussa kaadettiin kaksi isoa haapaa siitä talvitarhan nurkalta joten Makella riittää savottaa vähäksi aikaa. Kauheasti puita tuli poltettavaksi.

Talvi on tullut :o)  Sataa lunta ja on pikkuinen pakkanen. Olin täysin sitä mieltä hiljaa itsekseni että maaliskuussa se lumi tulee, niin on tullut joka vuosi. aina.

Pauli harjattuna ja oottelee porkkanaa :
1342588.jpg