Kohta se joulu taas on.
Kaikki lapset on jouluna kotona, anoppi tulee huomenna ja koko talo on ihan sekaisin. Make on ollut ylitöissä koko ajan ja viimeiset 2 yötä poissa ja oli se viikonlopunkin töissä.  Anoppi lupasi siivota, saas nähdä.

Uusi asukas saapui talliin viime sunnuntaina eli 16.12.. Ona sai oman pikku ponin, Paulin. Ja ponikärryt ja valjaatkin vielä. Ei ollut halpaa mutta vissiin kannatti, Ona on ainakin onnellinen jos ei muuta.
Toistaiseksi Pauli on ollut todella kiltti ihmisille, mutta Jussilta se puraisi palan pois alaleuasta, siis nahka repesi siitä. Jussi ei varmaan toiste enää yritä härkkiä Paulia..

Tuossapa ensimmäiset kuvat pikku Paulista. On sitä ihailtu, se on ihana.

Onan ja Paulin ensitapaaminen.
(tärähtäny kuva, kännykkä kuvaaminen on p.seestä)

1143026.jpg

Tässä tutustutaan jo kavereihin.


Joululahjaostokset ovat vaiheessa. Vielä pitää sitä sun tätä, kamala kiire koko ajan jatkuu, no töissä on jo tällä viikolla kyllä helpottanut, mutta töiden jälkeen ei kerkee muualle kuin kotiin.
Nyt kun Make on ollu töissä niin paljon niin tietenkin koko systeemi on kaatunut mun päälleni ja hommaa riittää. eiköhän se kohta helpota, toivottavasti.

Nyt vaan joulunodotukseen ja siitä sitten kevättä kohti. Ja täytän kohta vuosiakin , TAAS. AIKA menee ainakin nopsaan kun on paljon tekemistä, mutta en päivääkään vaihtaisi pois.